Wie wat waar Mission Statement

Historiek

 

De huidige organisatie van REGA BOUW N.V. kan steunen op meer dan twintig jaar ervaring in de sector van bouw en renovatie, sinds de oprichting door Eric Heutz.

 

REGA BOUW N.V. kan zich door de dynamische en professionele aanpak profileren als belangrijke aannemer van renovatiewerken, zowel voor kantoren als voor industriële en resedentiële projecten. Dankzij goede contacten en professionele samenwerking met toonaangevende architecten en belangrijke opdrachtgevers konden grote en prestigieuze projecten worden uitgevoerd, zowel in België als buiten de landsgrenzen.

De referentielijst bij onze projecten op deze website is hiervan een goede illustratie.

Teneinde een verdere groei van de activiteiten te verzekeren en een belangrijke marktpositie als algemene aannemer van bouwwerken te verwerven, werd in 2004 overgegaan tot de oprichting van REGA BOUW N.V., als joint-venture tussen Eric Heutz (toenmalige eigenaar van ABREC) en de groep rond REGA WEGENBOUW N.V., gevestigd te Malle.

De bestaande activiteiten van ABREC werden integraal ondergebracht en verdergezet in REGA BOUW N.V.

Daarenboven werd de focus uitgebreid van renovatie naar algemene bouw, zodat REGA BOUW N.V. zich de laatste jaren kon profileren als algemene aannemer van bouwwerken, van renovatie over nieuwbouw tot volledige sleutel-op-de-deur projecten.